Společnost IMMO Leasing Development s.r.o. změnila 28. března 2024 název na Connecte DEVELOPMENT s.r.o.
Stalo se tak v návaznosti na změnu jména Skupiny IMMO Leasing, jejíž název je od jara 2024 Connecte GROUP.
Výsledkem je kvalitní bydlení

Co právě stavíme: nabídka projektů v roce 2021 a 2022


V letošním roce spouštíme prodej celkem tří developerských projektů – Viladomy Řevnice, Dvojdomy Světice a Domy Volárna. Cena jednotlivých domů se pohybuje od 5 700 000 Kč do 18 566 000 Kč.

Prvním z projektů jsou Viladomy Řevnice. Osm rodinných viladomů stavíme ve městě obklopeném malebnou přírodou brdských lesů a povodí Berounky. Viladomy mají dispozici 5+1, celkem tři nadzemní podlaží a 207 m2 užitné plochy. Mysleli jsme na exkluzivní pocit z celého domu. Dominuje mu prostorný obývací pokoj s jídelnou, ze kterého je francouzskými okny výhled na louku a zalesněné kopce. Ložnice má vlastní koupelnu a šatnu pro maximální pohodlí. Pokoj v přízemí poslouží jako pracovna, zatímco dva pokoje se spacím patrem nabídnou soukromí dětem. Celé domy jsou klimatizované, mají podlahové vytápění a kryté garážové stání pro dvě auta. Samotné Řevnice pak nabízí vše, co je potřeba – kavárny, restaurace, obchod, lékaře i školu. Pro sportovce nabízí paddleboardy, rybaření, nedaleké golfové hřiště Karlštejn nebo cyklotrasu až do Prahy.

Dvojdomy Světice stavíme s cílem nabídnout bydlení na dosah Říčan. V Říčanech se do prodeje mnoho nemovitostí neuvádí, přestože toto město nabízí vše, co je pro život potřeba. Nové bydlení ve Světicích zajistí celkem 4 rodinné domy o dispozici 4+kk s celkovou užitnou plochou 159 m2. Dům má dvě podlaží a podkroví. Mysleli jsme na letní teploty, proto je horní patro klimatizované. Rodinnou atmosféru zajišťuje prostorný obývací pokoj s krbem a výhledem francouzskými okny do zahrady. V 1. patře je prostorná ložnice s vlastní koupelnou a podkrovní pracovnou a dva dětské pokoje se spacím patrem. Děti mají svou vlastní společnou koupelnu. Všechny pokoje mají balkón, v přízemí je i terasa. Před domem je parkování pro dvě auta. Samotné Světice jsou jedinečné svou polohou. Vede z nich přímý vlakový spoj do Prahy a leží jen 5 minut od Říčan, kde lze najít vše potřebné. Supermarkety, školy, sporty od hokeje po rugby, nebo lékaře. Do Prahy tak není nutno jezdit.

Posledním projektem jsou Domy Volárna. Devět rodinných domů se nachází jen 10 minut od Kolína. Projekt obsahuje cenově dostupné bydlení pro ty, kteří se chtějí zbavit cen a hluku města, ale neměnit při tom práci. Domy mají dvě podlaží, užitnou plochu 102 nebo 103,5 m2 a pozemky o výměrách od 194-401 m2. Svou ideální zahradu si tak vybere milovník zahradničení i ten, kdo práci na zahradě příliš nefandí. Prostornému obývacímu pokoji dominuje železné schodiště s dřevěnými nášlapy, výhled do zahrady zajištují francouzská okna. V patře jsme udělali dostatek prostoru pro celou rodinu – celkem 3 pokoje lze využít jako ložnici, dětské pokoje nebo pracovnu. Pro maximální praktičnost má dům i dvě koupelny, v každém podlaží jednu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle +420 724 87 27 47 nebo na e-mailu development@immoleasing.cz