Společnost IMMO Leasing Development s.r.o. změnila 28. března 2024 název na Connecte DEVELOPMENT s.r.o.
Stalo se tak v návaznosti na změnu jména Skupiny IMMO Leasing, jejíž název je od jara 2024 Connecte GROUP.
Výsledkem je kvalitní bydlení

Domy Volárna – rodinné domy u Kolína


Jedním ze tří letošních projektů, které jsme tento rok uvedli do prodeje, jsou Domy Volárna. Devět rodinných domů vyroste v klidné obci vzdálené 10 minut od Kolína a 35 minut od Prahy. Projekt obsahuje cenově dostupné bydlení pro ty, kteří se chtějí zbavit cen a hluku města, ale neměnit při tom práci.

Domy mají dvě podlaží, užitnou plochu 102 nebo 103,5 m2 a pozemky o výměrách od 194-401 m2. Svou ideální zahradu si tak vybere milovník zahradničení i ten, kdo práci na zahradě příliš nefandí. Prostornému obývacímu pokoji dominuje železné schodiště s dřevěnými nášlapy, výhled do zahrady zajištují francouzská okna. V patře jsme udělali dostatek prostoru pro celou rodinu – celkem 3 pokoje lze využít jako ložnici, dětské pokoje nebo pracovnu. Pro maximální praktičnost má dům i dvě koupelny, v každém podlaží jednu.

Brali jsme v úvahu i aktuální zvyšující se ceny energií. Proto jsme připravili tepelné čerpadlo voda-vzduch, které sníží náklady na vytápění domu. Vytápění je podlahové, aby se zajistilo kvalitní a rovnoměrné vytopení místnosti. Posledním detailem jsou okna s tepelně izolačním dvojsklem.

Vybrali jsme obec Volárnu pro její jedinečnou polohu a klid, který nabízí. Domy se nachází ve slepé ulici, proto nebude hrozit neustálé projíždění aut. Pro děti je kousek od domu fotbalové i basketbalové hřiště. Nákupní zóna je vzdálená jen sedm minut autem a nabízí vše potřebné – Lidl, Alzu, lékárnu i obchody s oblečením.

Domy Volárna úspěšně plní náš cíl skloubit cenově dostupné bydlení, klidnou lokalitu, energetickou úsporu a dobrou dopravní dostupnost. Ceny začínají už na 5,7 mil. Kč. Dokončení plánujeme na srpen-září 2022.